вівторок, 15 листопада 2011 15:48

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Єфремов пояснив, чому ПР не захотіла декриміналізувати "статтю Тимошенко"

Єфремов пояснив, чому ПР не захотіла декриміналізувати "статтю Тимошенко"

У Партії регіонів вважають, що норма, прописана у 365 статі Кримінального кодексу, відповідає законодавству, прийнятому у низці європейських країн.

Про це заявив лідер фракції Олександр Єфремов, коментуючи відмову більшості голосувати за виключення 365 статті з Кримінального кодексу, повідомляє "Українська правда".

"Нам було сказано про те, що ми маємо своє законодавство зістикувати з законодавством в Європі. Ми попросили наших спеціалістів, вони вивчили законодавство європейських і не тільки країн, і сьогодні ми можемо зазначити, що дані статті є у законодавстві США, Великобританії Франції та Італії", - зазначив він.

У зв'язку з цим Єфремов порекомендував ініціаторам скасування цієї статті "спрямувати такі самі зауваження до цих європейських країн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" отримали команду не "рятувати" Тимошенко - нардеп

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада провалила голосування щодо декриміналізації статті, за якою звинувачують екс-премєра Юлію Тимошенко. На знак протесту фракція "БЮТ-Батьківщина" залишила сесійну залу.

Лідер фракції Іван Кириленко наголосив, що у зв'язку з цим "бютівці" збираються звернутися до європейського співтовариства з відкритим листом щодо ситуації в Україні. "Ми з відкритим листом звернемося до всіх інституцій, які нас підтримували, підтримують і будуть продовжувати підтримувати в цій боротьбі. Вони повинні знати правду", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов пояснив, чому ПР не захотіла декриміналізувати "статтю Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути