вівторок, 15 листопада 2011 15:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівці" звернуться до Європи через Тимошенко

"Бютівці" звернуться до Європи через Тимошенко

Фракція "БЮТ-Батьківщина" має намір звернутися до європейського співтовариства з відкритим листом щодо ситуації в Україні і буде продовжувати наполегливу роботу в парламенті, заявив лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко.

"Ми з відкритим листом звернемося до всіх інституцій, які нас підтримували, підтримують і будуть продовжувати підтримувати в цій боротьбі. Вони повинні знати правду", - сказав він на брифінгу у вівторок.

Кириленко зазначив, що представники Євросоюзу приїжджали в Україну і зустрічалися з усіма учасниками процесу над екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. "Такі зустрічі були й наодинці, і нас збирали ті, хто по різні сторони барикад і нам пропонували все-таки домовитися. Однак, потрібно в Україні вирішити цю українську проблему, оскільки без цього не буде єдиної європейської родини", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів "завалила" декриміналізацію "статті Тимошенко"

Лідер фракції нагадав, що в Україну приїжджали також і лідери політичних партій Європи, яким обіцяли, що має пройти певний час, за який буде врегульована ця проблема, пов'язана з ув'язненням Тимошенко. "Певні терміни пройшли ... врегулювання немає. Ми звернемося до всіх, ми напишемо все, що сталося в Україні. Нехай дає оцінку і світове співтовариство", - сказав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декриміналізація "статті Тимошенко" залежить не тільки від Януковича - Кравчук

При цьому він додав, що депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" покинули засідання парламенту у вівторок і не будуть брати участь у ньому до кінця сьогоднішнього робочого дня. "Це фарс, в якому ми не будемо брати участь сьогодні ... Завтра фракція буде у повному складі в залі парламенту, завтра опозиційний день. Ми завтра будемо потужно працювати за нашим планом, який запропоновано на опозиційний день", - сказав Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" звернуться до Європи через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути