середа, 19 жовтня 2011 16:20

Єфремов переконаний, що угоду з ЄС Україна підпише до кінця року

Єфремов переконаний, що угоду з ЄС Україна підпише до кінця року

Народний депутат, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Угоду про асоціацію буде підписано до кінця поточного року.

Що стосується підписання Угоди про асоціацію з ЄС, за словами Єфремова, посол Євросоюзу Мануель Тейшейра висловив надію, що в грудні нинішнього року її буде підписано.

"І інші експерти, які безпосередньо беруть участь в розробці цього документа, не спростовують цю думку", - додав він.

Також він нагадав, що в четвер перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв за дорученням президента вилітає до Брюсселя, де займеться доопрацюванням всіх основних моментів, які ще залишилися неузгодженими за Угодою про асоціацію з ЄС.

"Наприклад, в Угоді про асоціацію з ЄС немає основного пункту, який би передбачав терміни реалізації євроінтеграції для України. З цього приводу нічого конкретного не написано. І наша сторона подала чіткий сигнал колегам з ЄС, щоб цей момент був прописаний. Але поки ми не знаходимо розуміння в конкретні терміни реалізації цієї перспективи", - уточнив Єфремов.

Нагадаємо, 20 жовтня планувався візит Віктора Януковича до Брюссель. Сторони повинні були обговорити фінальні деталі майбутнього договору про асоціацію України з ЄС, які українська влада розраховує підписати на саміті Україна-ЄС в грудні. Проте вчора офіційний представник європейської комісії Піа Хансен повідомив, що візит Януковича в Брюссель не відбудеться.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов переконаний, що угоду з ЄС Україна підпише до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути