понеділок, 30 листопада 2009 12:10

Єфремов назвав Луценка непрофесіоналом

Єфремов назвав Луценка непрофесіоналом

Заступник лідера фракції ПР Олександр Єфремов сумнівається у професіоналізмі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Під час засідання Погоджувальної ради "регіонал" згадав випадок, який кілька днів тому стався з "нунсівцем" Олександром Омельченком.

"Не було б так сумно, якби цей випадок не був системним. Але найбільше здивувало те, коли Луценко каже, що акт експертиз буде аж у березні. Ну це хіба нормально?", - обурився "регіонал".

"Невже експертиза ДАІ робиться кілька місяців. У зв"язку з цим виникає питання у професіоналізмі і ефективності роботи міністерства і такого міністра", - зазначив Єфремов.

Нагадаємо, що 25 листопада близько 21.20 на Столичному шосе неподалік від зупинки громадського транспорту "Віта-2" народний депутат Олександр Омельченко, рухаючись на власному автомобілі "Міцубісі-Паджеро", на смерть збив пішохода.

За фактом цієї події МВС порушило кримінальну справу. Водночас керівник відомства Юрій Луценко заявив, що виходячи з практики існуючих справ, на проведення необхідних для розслідування експертиз йде 1-2 місяці.

Gazetа.ua
Зараз ви читаєте новину «Єфремов назвав Луценка непрофесіоналом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути