понеділок, 06 грудня 2010 09:09

Єфремов клянеться, що Житловий кодекс суттєво змінять

Єфремов клянеться, що Житловий кодекс суттєво змінять

Житловий кодекс буде проходити кілька етапів обговорень у парламенті.

Про це заявив глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в прямому ефірі одного з українських телеканалів.

Коментуючи повідомлення про те, що в Житловому кодексі передбачені норми про виселення громадян з житла за невиконання кредитних зобов'язань і за несплату комунальних послуг, політик, зокрема, зазначив: "Дійсно, норми внесені, які вимагають особливого роз'яснення".

"Я не думаю, що вони залишаться в остаточному документі, тому що вже на сьогодні очевидно, що ті автори, які внесли цю норму, вони отримають дуже серйозне протистояння в суспільстві по цих напрямках", - цитує Єфремова прес-служба Партії регіонів.

Депутат також запевнив, що в процесі роботи над Житловим кодексом, в нього будуть внесені суттєві зміни

Як приклад депутат навів процес обговорення Податкового кодексу та внесення змін до цього документу.

"Ну, ви знаєте, є приховані недоліки. З одного боку, як мені здається, недостатня кількість часу була приділена пропаганді даного документа, тобто, люди все-таки мають більше знати про позитивні і негативні моменти, це стосується будь-якого документу", - зазначив Єфремов.

"Ті розробники, які вносять на початковому етапі документи, вони повинні більш відповідально підходити до своєї роботи", - додав "регіонал".

Раніше депутат від Партії регіонів Ігор Лисов заявив, що проект Житлового кодексу буде розглянуто у цьому році. Документ, зокрема передбачає виселення громадян з житла навіть у випадку, якщо там прописана малолітня дитина.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єфремов клянеться, що Житловий кодекс суттєво змінять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути