Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 14:08

Єфремов хоче знайти "компромісний час" для всієї країни

Єфремов хоче знайти "компромісний час" для всієї країни

У Партії регіонів пропонують не повертатися до зимового часу, а знайти компромісне.

Про це сьогодні на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Єфремов зазначив, що коли парламент приймав рішення про скасування зимового часу, "регіонали" керувалися відповідними висновками Міністерства охорони здоров'я.

"Наша позиція наступна: отримати висновки у письмовій формі і виходячи з того, якими ці висновки будуть, прийняти відповідне рішення. Справа в тому, що у нас велика за територією держава, і якщо на сьогоднішній день, припустимо, незручно в західних територіях, тому що там сонце сходить пізніше, ніж на сході, то прийняти рішення у зворотний бік ... ми приймаємо рішення, коли на сході країни в чотири години вже ніч настає, то є, і там і там відповідні незручності. Тому правильно було б знайти тут компромісне рішення ... Коли на поступку йде і одна, й інша сторона, і це компромісне час влаштовує всіх мешканців, що проживають на території України", - сказав він.

Уточнюючи на прохання журналістів, чи означає це, що він виступає за введення регіонального часу, Єфремов зазначив: "Треба знайти компромісний час, тому що якщо ми будемо нашу територію ділити ще по поясах, що, в принципі, логічно, у нас на годину десь відсувається час, то мені здається, це буде незручно зокрема і в економічному плані. Потрібно знайти компромісний час, який буде прийнятним і одній, і іншій стороні, щоб не було ущемлено населення ні на сході, ні на заході і щоб цей час був прийнятний для всіх".

В своб чергу, голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловив сподівання, що його пропозицію про перехід на зимовий час буде підтримано.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов хоче знайти "компромісний час" для всієї країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути