Ексклюзиви
понеділок, 26 вересня 2011 18:09

У Львові хочуть ввести "свій час"

У Львові хочуть ввести "свій час"

Львівська обласна рада погрожує запровадити власний час, якщо Верховна Рада не змінить своє рішення про скасування переходу на зимовий час.

"Немає поняття "зимовий час". Є "астрономічний час" та "літній", на який ми перейшли весною. Тому, навіть, якщо узагалі скасовувати переходи, то треба спочатку повернутися весною на астрономічний час, а потім на ньому залишитися", - пояснив депутат львівської обласної ради від "Нашої України" Олесь Старовойт.

Це питання є принциповим для львівських депутатів, хоча від нового закону Верховної Ради ніяких незручностей депутат не бачить. Хіба комп'ютерні операційні системи, мобільні телефони будуть показувати інший час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинники переводять у тоталітарних державах

"Але якщо залишити рішення Верховної Ради, ми будемо відірвані від Європи, Канади, США. Будемо вилітати з України сьогодні, а туди прилітати "вчора". Отож ми порадимося із фахівцями, і, якщо це можливо, зробимо на Львівщині свій декретний час. Тим більше, що Україна живе у двох часових поясах з Києвом по середині. У Росії, наприклад, є кілька часових поясів", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «У Львові хочуть ввести "свій час"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути