середа, 15 березня 2017 09:36

Джемілєв прогнозує катастрофу Росії: Там усе тріщить по швах

Джемілєв прогнозує катастрофу Росії: Там усе тріщить по швах
Росія тріщить по швах/sharij.net

Російський бюджет не витримає чергової гонки озброєнь.

Таку думку висловив народний депутат Мустафа Джемілєв, пише "Обозреватель".

"Збільшення витрат на озброєння дійсно може довести до банкрутства нинішню Росію. Вона десь у 50 разів більша за Італію, але її ВВП значно менший італійського. І майже вдвічі менший, ніж американського штату Каліфорнія. Правда, утримання півторамільйонної армії Росії обходиться значно дешевше, ніж утримання такої ж за чисельністю армії в інших країнах. Росія своїм солдатам практично нічого не платить.

Але Москва робить хорошу міну при поганій грі - там добре розуміють, що новий виток гонки озброєнь для Росії буде катастрофою. Вже зараз там усе тріщить по швах. А тут ще окуповані території. На утримання Криму навіть у такому депресивному стані необхідно 3-4 мільярди доларів на рік. Це приблизно стільки вони на всю систему охорони здоров'я виділяють. А у Росії ж не тільки Крим. Є ще інші території, що вимагають багатомільярдних дотацій: окуповані Південна Осетія, Абхазія, Придністров'я, Чечня", - зазначив Джемілєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москва виношує план знищення України. Ми на межі виживання

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим, організувавши "референдум" з його самовизначення. Після цього Москва зарахувала український півострів до свого складу.

Згодом Росія почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. Із середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв прогнозує катастрофу Росії: Там усе тріщить по швах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути