Ексклюзиви
середа, 29 січня 2014 06:04

Двоє бізнесменів залишили Україну через трансляцію "5 каналу"

Двоє бізнесменів залишили Україну через трансляцію "5 каналу"

Бізнесмени Геннадій Корбан і Борис Філатов, яким належить торговий центр "Пасаж" в Дніпропетровську, змушені виїхати з України.

Про це йдеться в заяві Філатова, оприлюдненій на його Facebook-сторінці.

Як відомо, 25 січня на екрані "Пасажу" в центрі міста замість реклами включили "5 канал", який висвітлює події в Києві.

"Інформуємо, що у зв'язку тим, що влада Дніпропетровської області під керівництвом віце-прем'єра Вілкула організувала переслідування нас і нашого бізнесу, а саме: відключення енергопостачання та опалення, рейди спецпідрозділу "Беркут" в наші будівлі, реанімування кримінальних справ, інформаційні атаки на проплачених інтернет-ресурсах, ми всі змушені покинути Україну", - сказано в заяві.

"Причинами вчинення вищезгаданих дій є наша чітка громадянська позиція, спрямована проти ескалації насильства в країні", - заявили підприємці.

"Реакція влади Дніпропетровської області на протести земляків, транслювання 5-го телеканалу на екранах нашого торгового центру, спроби організації допомоги постраждалим на Грушевського, вивішування прапорів Євросоюзу на наших будівлях - є абсолютно неадекватною реакцією і особистою помстою Вілкула і свідченням його агонії", - вважають вони.

"Ми - розумні люди, які розуміють більшість процесів, що відбуваються в Улюбленій Країні. Основна проблема влади - наділення повноваженнями злопам'ятних, недалеких, закомплексованих і інтелектуально малорозвинених людей", - сказано в заяві.

"Спасибі всім добрим людям, що попередили про можливість арешту і дали можливість вибратися з країни. Не сумнівайтеся. Ми повернемося. Дуже скоро. І в іншу країну. "Лебедине озеро" скоро закінчиться....", - підсумовується у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Двоє бізнесменів залишили Україну через трансляцію "5 каналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути