неділя, 31 жовтня 2021 10:45

Два регіони України обирають нардепів, а Харків - мера

Два регіони України обирають нардепів, а Харків - мера
На проміжних виборах народних депутатів балотується 40 кандидатів. Фото: ukrinform

В Україні проходять проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах.

Почалися також вибори чотирьох міських голів, двох селищних голів, п'яти сільських голів і низка виборів депутатів місцевих рад. Про це повідомляє "Укрінформ".

Проміжні вибори нардепів призначили в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонщина) та №197 (Черкащина). Загалом балотується 40 кандидатів: в ОВО № 184 на Херсонщині – 15, в ОВО № 197 на Черкащина – 25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електронний паспорт не підходить для участі у виборах

Міських голів обирають в Харкові, Липовці (Вінницька область), Теребовлі (Тернопільська область), Комарні (Львівська область).

Також відбуваються вибори Уланівського сільського голови Хмільницького району Вінницької області; Коларівського сільського голови Бердянського району Запорізької області; Шегинівського сільського голови Яворівського району Львівської області; Надлацького сільського голови Голованівського району Кіровоградської області; Малолюбашанського сільського голови Рівненського району Рівненської області; Смотрицького селищного голови Кам'янець-Подільського району Хмельницької області; Кельменецького селищного голови Дністровського району Чернівецької області.

Щоб проголосувати, на виборчу дільницю потрібно взяти свій паспорт, антисептик та ручку, бути у захисній масці та дотримуватися безпечної дистанції.

Якщо людина почувається зле, вона зможе віддати свій голос в окремій кабінці.

У день позачергових виборів міського голови Харкова 31 жовтня на виборчих дільницях у школах працюватиме 41 пункт вакцинації. Вони працюватимуть з 9:00 до 18:00.

У наявності у медичних бригад будуть вакцини Coronavac, Pfizer, AstraZeneca.

Зараз ви читаєте новину «Два регіони України обирають нардепів, а Харків - мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути