понеділок, 12 листопада 2012 16:13

Друзям Тимошенко її голодування "до лампочки" - політолог

Друзям Тимошенко її голодування "до лампочки" -  політолог
Михайло Погребинський: голодуванням Тимошенко нічого не досягне. Фото: glavcom.ua

За допомогою голодування екс-прем'єр Юлія Тимошенко показує свою безкомпромісну позицію, але цим вона нічого не досягне.

Таку думку  в коментарі Gazeta.ua висловив директор Київського центру політичних досліджень та конфліктології Михайло Погребинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лутковська не проситиме Тимошенко припинити голодування

"Я тут нічого конкретного вам не скажу. Очевидно, що це не призведе до зміни ситуації. Таким чином вона показує свою безкомпромісну позицію і ставить під загрозу своє здоров'я. Мене просто дивує те, як про це говорять її партнери по коаліції. Так нібито це такий спокійний фон, на якому може відбуватися боротьба будь за що. На кон фактично поставлене здоров'я та життя їх лідера. Вони про що завгодно говорять. Кажуть "ми не змогли її переконати". От так ви переконували, хлопці, що не змогли переконати", - каже Погребинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко може стати інвалідом — Гриценко закликав опозицію діяти більш рішуче

На думку політолога, влада  вже не сприймає Тимошенко як загрозу.

"Очевидно, що якщо б влада сприймала це як серйозну загрозу для себе, то ми б вже побачили якісь дії. Якщо насправді її друзям, так би мовити в лапках, це "до лампочки", то що тут говорити про владу? Так що не знаю, мені здається, що я б її переконав  припинити голодування. Мені здається, що їм взагалі вигідно, щоб вона там взагалі вмерла. Всяким Яценюкам та іншій шпані", - додав він.

Нагадаємо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації виборів.  Вона голодує вже чотирнадцятий день.

Зараз ви читаєте новину «Друзям Тимошенко її голодування "до лампочки" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути