понеділок, 12 листопада 2012 11:13

У Луценка є шанс виграти апеляцію – експерт

У Луценка є шанс виграти апеляцію – експерт
Юрій Луценко може заспокоїти пристрасті між опозицією і владою. Фото: obozrevatel.com

Політолог Віктор Небоженко вважає, що екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може виграти апеляцію. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборона комуністів об'єднає "регіоналів" і опозицію - письменник

"Треба віддати належне Віктору Януковичу – у нього прокинувся смак у питанні балансів. В той момент, як країна котиться у повне правове беззаконня, він, як гарант політичної стабільності та виконання законів, раптом згадує про необхідність виконання закону та Конституції. Вони дуже перегнули палицю із безладом на парламентських виборах. Позитивне рішення по Юрію Луценку заспокоїть пристрасті між опозицією та владою. Такий хід дозволить сказати: "От бачите, ми інші, не такі прості та не диктатори, як ви думаєте, для нас головне – закон". Саме тому у Апеляційному суді у Юрія Віталійовича є шанси", - зазначив експерт.

Небоженко зауважив, що після рішення суду екс-міністра випустять. "Потім він буде лікуватися, відпочивати і включиться у боротьбу за щастя українського народу.  У нього у будь-якому випадку, не залежно від того, у в'язниці він чи ні, залишаються шанси в політиці. Бо він – борець. Але потрібен певний час, аби відновитися після ув'язнення", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко вважає Тимошенко єдиним опозиційним лідером

Говорячи про те, чи може таке трапитися із екс-прем'єром Юлією Тимошенко, політолог наголосив: "Тут ситуація складніша. Луценко – це наша внутрішня проблема. А з Тимошенко ситуація інша - йдеться про велику геополітику".

Нагадаємо, 20 листопада Апеляційний суд Києва почне розглядати скаргу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на вирок Печерського райсуду у справі про організацію незаконного стеження за водієм екс-керівника СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка є шанс виграти апеляцію – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути