вівторок, 19 січня 2016 12:19

Друзі Саакашвілі не виключають створення партії

Друзі Саакашвілі не виключають створення партії
Міхеіл Саакашвілі. Фото: voenkor.info

Навколо голови Одеської ОДА, колишнього президента Грузії Михеіла Саакашвілі готується об'єднання нової політичної сили. Головний лозунг, який висувають учасники руху, - борьба за оновлення країни. Можливі назви - "Рух проти корупції" або "За очищення".

Про це повідомив журналістам народний депутат Мустафа Найем після чергового, третього, Антикорупційного форуму в понеділок ввечері в Харкові, пише "Гордон".

"Майбутнє руху, форма, у яку воно виллється, визначається тою метою, яка буде озвучена. Найбільш вірогідно створення партії. Я не виключаю, що частина учасників форуму захоче брати участь у політичному русі. Це не означає, що усі будуть цим займатися, але хтось виявить побажання піти на вибори, хтось захочезалишитися в апараті руху", - сказав Найем.

Чутки про нову партію ходили давно, але тепер вони оформлені в конкретні пропозиції. Окрім Найема майбутнє руху окреслив ще один народний депутат від БПП Сергій Лещенко.

"Якщо будуть зрозумілі перспективи виборів, то тоді буде обговорюватися питання створювання партії. На сьогодні це громадська ініціатива", - сказав Лещенко, якого цитує "Інтерфакс-Україна".

Раніше свою думку про те, що в Україні є попит на нову партію говорив й інший соратник Саакашвілі Володимир Фєдорін.

А сам Саакашвілі вперше про плани створити своє об'єднання говорив у грудні минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Саакашвілі не виключають створення партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути