четвер, 23 червня 2011 09:22

Дружину Януковича можна зустріти у донецькому "Ашані"

Дружину Януковича можна зустріти у донецькому "Ашані"

Дружина президента України Людмила Янукович - людина закрита, і з журналістами спілкується неохоче. Ще нікому не вдалося взяти у дружини президента інтерв'ю.

Як пише газета "Сегодня", дружина Януковича не любить позувати світським фоторепортерам, віддає перевагу вихованню онуків, церкві і доброчинності.

На фестиваль "Зірки балету" перша леді приїхала на мінівені "Хонда Одіссей" (коштує $ 30 - $ 35 тис.), на лобовому склі якого був помічений портрет президента.

Журналісти намагалися поговорити з нею в донецькому оперному театрі. Але на прем'єрах вона сидить в оточенні охорони і порожніх крісел.

Зокрема, після однієї з вистав їй спробували поставити кілька запитань, після чого підійшла охорона і попросила видалити диктофонний запис.

На великі свята її можна побачити у Свято-Преображенському соборі Донецька, а в інші дні - в місцевій церкві у Будьонівському районі, де вона живе в приватному секторі поруч зі своїми синами Олександром і Віктором.

За покупками Людмила Янукович їздить сама. Її запросто можна зустріти в гіпермаркеті "Ашан". У магазині дружину президента супроводжує охоронець - він допомагає Людмилі Олександрівні складати покупки у візок.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Януковича можна зустріти у донецькому "Ашані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути