вівторок, 12 квітня 2011 13:29

Льовочкіну та Бойку запропонували скинутися на "Таврію" для дружини Януковича

Льовочкіну та Бойку запропонували скинутися на "Таврію" для дружини Януковича

Народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко стурбований відсутністю автотранспорту у родині президента.

Про це він заявив у Чернігові, коментуючи декларацію, подану главою держави.

"Нунсівець" вважає подібну ситуацію принизливою.

"За своєю значимістю вона виходить на рівень загрози національній безпеці. Якщо не вирішити цю проблему невідкладно, вона буде лише загострюватися", - заявив Гриценко, якого процитувала його прес-служба.

Депутат також висловив стурбованість, що Янукович в разі поразки на президентських виборах не зможе вивести особисті речі з Банкової.

"Проблему особисто Януковича ще можна відтермінувати в часі, бо в нього є службовий автомобіль. Проте Людмила Янукович, його дружина, зараз немає автотранспорту і змушена ходити по магазинах, ринках тощо пішки. Це створює дуже багато незручностей", - переконаний лідер "Громадянської позиції".

Гриценко вважає, що багатші члени урядової команди, які задекларували багатомільйонні статки – Клюєв, Колесніков, Бойко, Льовочкін, навіть Ганна Герман з годинником вартістю у десятки тисяч доларів – могли б "скинутися і купити родині президента принаймні дві вітчизняні Таврії".

"Це та ситуація, де гасло "Багаті поділяться з бідними" треба реалізувати невідкладно", - вважає народний депутат.

Гриценко також висловив сподівання, що у декларації глави держави за 2011 рік це неподобство буде виправлено під патронатом Партії регіонів. Разом з тим, він впевнений, що сьогодні треба враховувати не тільки кричущі проблеми президента і його сім'ї, а й мислити на стратегічну перспективу.

Нагадуємо, президент Янукович задекларував за минулий рік майже мільйон гривень доходу, земельну ділянку в 1,7688 га, квартиру та заміський будинок. При цьому автівок у власності Януковича та його родини офіційно немає.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкіну та Бойку запропонували скинутися на "Таврію" для дружини Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути