пʼятниця, 07 вересня 2012 13:33

Спецтема: Луценко за ґратами

Дружина Луценка не знає, чому брат не може побачитися із екс-міністром

Дружина Луценка не знає, чому брат не може побачитися із екс-міністром
Дружина Юрія Луценка користується статусом захисника, щоб економити час побачень для синів на брата екс-міністра. Фото: news2000.com.ua

Дружина та захисник екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко не знає, чому його брат Сергій не може потрапити до колонії.

Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка позбавляють права на приватне життя – дружина

"Я в перший день не потрапила тільки з однієї причини: відвідування можливе з восьмої ранку до п'ятої години вечора. Я приїхала о шостій, тому мене не пустили. Але на другий день з самого ранку була там. Працівники колонії дали мені бланки і запитали, в якості кого я йду – родича чи захисника. Незалежно від того, перебуває ув'язнений на карантині чи ні, відповідно до Кримінально-виконавчого кодексу, він має право на короткострокові та довгострокові побачення. Не знаю, чому Сергій не міг потрапити. Я і син потрапили одразу. Сергію треба просто туди поїхати", - зазначила Луценко.

За словами дружини екс-міністра, єдине обмеження – це чотири години короткострокових побачень на місяць. "Як буде розподілений цей час, залежить від самого Луценка. Чи всі чотири години поговорить з братом, чи з синами, чи зі мною – він вирішуватиме. Я, аби не забирати цей час, для побачень користуюся своїм статусом захисника", - розказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НУ-НСі вважають заборону Луценкові на листування повною дурницею

Захисник колишнього урядовця вважає, що як тільки Сергій Луценко приїде до колонії, одразу потрапить на побачення із братом.

Нагадаємо, Сергій Луценко заявив, що не зміг відвідати брата у колонії через карантин.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка не знає, чому брат не може побачитися із екс-міністром ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути