неділя, 17 січня 2010 12:14

Дружина Яценюка в день виборів не відходитиме від нього ні на крок

Дружина Яценюка в день виборів не відходитиме від нього ні на крок

Кандидат на пост президента Арсеній Яценюк нагадує, що його команда відстежує всі порушення під час волевиявлення громадян під час виборів.

Після голосування Яценюк повідомив журналістам, що за перебігом виборчого процесу він стежитиме в своєму передвиборчому штабі.

"Сьогодні в неділю такий же день як і у вас, ми працюватимемо в штабі і чекатимемо на результати виборів", - сказав він.

Крім того, кандидат на пост президента повідомив, що о 12:00 17 січня має намір провести селекторну оперативну нараду зі своїми представниками в регіонах під час якої обговорюватимуться питання, що стосуються перешкоди спробам фальсифікувати результати волевиявлення громадян.

"У нас всі члени комісії готові, ми вже провели декілька тренувань, система налагоджена, тому кожне порушення переслідуватиметься згідно з законом", - нагадав він.

Голосування відбулося в неділю на територіально-виборчому окрузі N 219 виборчої дільниці N16. Кандидат голосував у супроводі своєї дружини, яка повідомила журналістам про свій намір протягом всього дня знаходитися біля чоловіка і всіляко його підтримувати.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Дружина Яценюка в день виборів не відходитиме від нього ні на крок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути