неділя, 17 січня 2010 12:00

Ющенко не розмовляв із виборцями після голосування

Ющенко не розмовляв із виборцями після голосування

Президент України Віктор Ющенко впевнений, що президентські вибори знову продемонструють, що Україна європейська країна. Про це він повідомив після голосування в Києві в будинку профспілок на Майдані Незалежності.

"Перш за все важливо, шановні українці, щоб ми продемонстрували, що ми європейська нація. І через демократичний механізм виборів можемо дати відповідь на будь-яке питання,яке стоїть у нації. Треба, щоб вибори були активні, законні, чесні. Як і попередні вибори до Верховної Ради, щоб ми провели на достойному для нас рівні. Це перше. А друге, - не помилилися з вибором. За кого голосувати, ви знаєте. Нам треба європейський вибір. Тому я надіюся що сьогодні нація, виборець, зреалізує свій шанс і вибере правильну дорогу. Я переконаний, нам нема чого повертатися у болотяне минуле", - цитує Президента після голосування кореспондент Gazeta.ua

"Я переконаний у своїй перемозі. Переконаний не тільки в собі, а в тому курсі, який я демонструю для своєї нації. Нема другого курсу, з яким можна жити вільною людиною, і мати суверенну державу. Європейська політика, демократична політика, політика європейського відродження", - пояснив засади своєї політики Ющенко .

Президент був одягнутий у білу сорочку, чорні туфлі та пальто, яскраво-червоний светр, краватку і шарф темно-червоного кольору. Ні з ким виборців не спілкувався. Був із сім"єю. Не прийшов син Андрій. Зате з головою держави на дільницю завітали дружина Катерина з двома доньками, донька Віталіна з онукою Ющенка.

Ющенко обіцяв, що прийде на голосування о 10:00, але запізнився більш ніж на годину, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Керівництво дільничної виборчої комісії дільниці N1, на якій має голосувати Президент України Віктор Ющенко, обмежила доступ журналістів в приміщення дільниці.

На дверях будівлі Федерації профспілки України, де розміщена виборча дільниця N1 територіального виборчого округу N223, вивісили постанову цієї комісії.

До цього в приміщення, де проходить голосування, встигли зайти більш ніж 100 акредитованих журналістів.

Але вже на вулиці Президент дав коментарі журналістам, які не потрапили на дільницю.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко не розмовляв із виборцями після голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути