четвер, 24 травня 2018 01:45

Донька Сергія Скрипаля Юлія дала перше інтерв'ю після отруєння

Донька Сергія Скрипаля Юлія дала перше інтерв'ю після отруєння
Юлія Скрипаль дала інтерв'ю. Фото: Утро

Юлія Скрипаль вперше після отруєння зустрілася з журналістами і дала інтерв'ю. Після виписки з лікарні вона знаходиться під охороною в засекреченому місці, і до цього часу не з'являлася на публіці.

"Прокинувшись після 20-денної коми, я дізналася, що ми обидва були отруєні", – сказала Юлія в ході першого інтерв'ю Reuters.

"Шокує сам факт використання нервово-паралітичного речовини в даній ситуації. Моє життя було перегорнуто з ніг на голову".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергія Скрипаля виписали з лікарні

"Нам дуже пощастило, що ми вижили після цього замаху на вбивство. Процес одужання був повільним і дуже болючим", – йдеться в її заяві. При цьому вона сподівається з часом повернутися в Росію.

"Зараз я намагаюся звикнути до неймовірними змінами в моєму житті, як фізичними, так і емоційними. Я намагаюся жити сьогоднішнім днем ​​і маю намір допомагати моєму батькові до його повного відновлення. Надалі я сподіваюся повернутися додому в мою країну".

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці у торговому центрі Maltings у Солсбері. Уряд Великої Британії оголосив, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною військового походження, розробленою у Росії. Розвідка встановила, що "Новачок" було виготовлено у Саратовській області.

Зараз ви читаєте новину «Донька Сергія Скрипаля Юлія дала перше інтерв'ю після отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути