понеділок, 21 жовтня 2013 21:46

Доній голосуватиме за законопроект "регіонала" про лікування засуджених заради туберкульозників

Доній голосуватиме за законопроект "регіонала" про лікування засуджених заради туберкульозників
Олесь Доній Фото: styknews.inf

Позафракційний нардеп Олесь Доній голосуватиме за законопроект, який дозволяє засудженим лікуватися за кордоном. Про це він сказав у ефірі телеканалу ТВі.

"На відміну від фракції "Батьківщина"... я збираюся голосувати, і не лише через Юлію Тимошенко. Вважаю, що будь-яка гуманізація українського законодавства в кримінальному плані — це вже є позитив. Скільки людей потім зможуть скористатися такою нормою!", - сказав він.

Доній вважає великим успіхом, якщо засуджені, важко хворі, зможуть лікуватися за кордоном.

"Розумію, наскільки важко буде, тому що безперечно буде непросто. Але навіть якщо 10-20 чоловік, які хворіють на туберкульоз, матимуть право виїхати за кордон лікуватися — це вже великий успіх. Я розумію, наскільки у нас корумпована пенітенціарна система, міліція. Але право на лікування — це вже гуманізація", - додав він.

Нагадаємо, у Верховній Раді в п'ятницю, 18 жовтня, був зареєстрований законопроект про можливість для засуджених виїзду на лікування за кордон. Законопроект № 3444 подав Микола Рудьковський, який поки ще формально залишається членом парламентської фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Доній голосуватиме за законопроект "регіонала" про лікування засуджених заради туберкульозників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути