пʼятниця, 11 березня 2011 20:07

Донецький губернатор заборонив пити "не донбаську" воду

Донецький губернатор заборонив пити "не донбаську" воду

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк заборонив ставити на стіл під час офіційних заходів в облдержадміністрації питну воду, вироблену не у Донецькій області.

Про це він заявив сьогодні на засіданні регіонального комітету економічних реформ з питання забезпечення області якісною питною водою.

На столах під час офіційних заходів Донецької ОДА зазвичай стоїть вода БонАква виробництва The Coca-Cola Company.

"Ще одне запитання, чисто практичне. Я дивився, хто виробляє БонАкву, де розливають? Чий виробник? Якщо я побачу ще раз на офіційних заходах Донецької обласної державної адміністрації і не бачитиму чи то Золоту криницю чи Святогорську... Лише наша перевірена вода. Аби було написано: "Перевірено. Мін немає". Зрозуміло сказав?", - заявив губернатор.

Як повідомлялося, у Полтаві питну воду почали розливати під звуки ліричної класичної органної музики. "Вчені довели, що класична музика позитивно впливає на структуру води", - сказав представник прес-служби "Полтававодоканалу".

Зараз ви читаєте новину «Донецький губернатор заборонив пити "не донбаську" воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути