пʼятниця, 26 жовтня 2012 11:50

Донецька міськрада переживає, що опозиція зірве вибори

Донецька міськрада переживає, що опозиція зірве вибори
У міськраді Донецька впевнені, що опозиція щось задумала. Фото: tsn.ua

Депутати Донецької міськради в п'ятницю на 23-й сесії міської ради заявили про можливість зриву виборчої кампанії через дії опозиційних сил і прийняли відповідне звернення до жителів Донецька.

"Все частіше від опозиційних сил лунають голоси про необхідність бойкотування виборів, дається оцінка нелегітимність виборчої кампанії, робляться заяви про порушення виборчого законодавства. У цій обстановці виникає загроза зриву виборів, пов'язана з незацікавленістю опозиційних сил побачити реальне волевиявлення жителів Донецька", - йдеться у зверненні депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Простою позначкою в бюлетені ви можете вбити кілок у серце олігархії й диктатури"

Депутати заявили про можливість блокування роботи виборчих дільниць, дільничних і окружних виборчих комісій, зриву голосування з боку "радикальних сил". Тому в зверненні є пункт про сприяння виборчим комісіям у реалізації їх повноважень з боку депутатів міської ради та оперативному інформуванні правоохоронних органів про випадки грубого порушення виборчого законодавства.

Звернення прийнято одноголосно - за нього проголосували всі 66 депутатів, присутніх на сесії.

У той же час на центральній площі ім. Леніна в Донецьку встановлена ??сцена напередодні мітингу-концерту Партії регіонів "Від стабільності до благополуччя", який розпочнеться 26 жовтня о 17.00. Як повідомляє донецька обласна організація Партії регіонів, в ході мітингу-концерту відбудеться телеміст між містами: Київ, Донецьк, Одеса, Сімферополь, Харків, Кіровоград, Ужгород, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Луганськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький "УДАР" програв усі позови проти Бахтєєвої та Азарова

Передбачається, що в мітингу візьмуть участь заступник голови обласної організації Партії регіонів Андрій Шишацький, голова Донецької міської організації партії Олександр Лук'янченко, кандидати в народні депутати України від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва, Олександр Бобков, Микола Левченко.

На сцені виступлять місцеві творчі колективи, групи А.Р.М.І.Я., ДіОфільми, Green Grey.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міськрада переживає, що опозиція зірве вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути