середа, 07 травня 2014 11:40

Донбас поважає силу — депутат Одеської облради

Донбас поважає силу — депутат Одеської облради
фото: tsn.ua

Треба обрати президента України вже в першому турі. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав депутат Одеської обласної ради Олексій Гончаренко.


"Бо в нас немає трьох тижнів до другого туру. Якнайбільше людей повинні прийти на вибори. Це засвідчить легітимність влади. Якщо на Донбасі кампанію зриватимуть, її все одно треба проводити. Країна не може бути заручником одного регіону. Новий президент має навести там порядок. Донбас поважає силу. Вже сьогодні треба силою вирішувати частину проблем", - наголосив він.


За його словами, потрібно будувати інформаційну політику всередині країни і ту, що йде назовні.


"Наприклад, формулювання "Південний Схід" допомагає нашим ворогам. Його не існує з моменту першого пострілу на Майдані та втрати Криму. То був поворотний момент. Україна об'єдналася. Залишилися дві позиції — ти за Україну чи проти. Південь здебільшого за Україну, Схід — наполовину. Тому нам потрібна відповідна політика. Інформаційна війна зараз не менш важлива, ніж захоплення якогось містечка. Поки що ми цю війну не програли завдяки активістам і журналістам, які їздять на Схід і розказують про ситуацію. Новий президент має створити Національне інформаційне бюро. Також фактично з нуля будувати армію, дипломатію. Чітко поставити стратегічну мету і йти до неї — це захист України в її теперішніх кордонах", - зауважив Гончаренко.

Зараз ви читаєте новину «Донбас поважає силу — депутат Одеської облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути