понеділок, 14 травня 2018 15:55

Дочки Порошенка відгуляли випускний в Англії

Дочки-двійнята президента Петра Порошенка 30 червня закінчують навчання у британському "Конкорд коледжі" (Concord College). Молодший син Михайло провчиться в коледжі ще рік. Про це повідомляє "Страна".

Традиційно в коледжі проходить Photo Day - заключна фотосесія для всіх учнів, а 12 травня вже відбувся випускний бал. Фотографували студентів "Конкорд коллежда" на задньому дворі навчального закладу і неподалік старовинного замку XIII століття - Актон-Барнел (Acton Burnell).

Автор: "Страна"
  Загальне фото випускників коледжу.
Загальне фото випускників коледжу.

Дочки-двійнята президента вчилися відразу в двох країнах. Олександра і Євгенія були ученицями столичного Кловського ліцею іноземних мов №77. Також вони є студентками "Конкорд коледжу" (Concord College) у графстві Шпоршир. Школа забезпечує повний пансіон. Навчання коштує близько 1 млн. 300 тис грн. на рік. Тут навчаються діти з різних країн.

Автор: "Страна"
  Євгенія Порошенко (посередині) одягнула стрічку випускниці в Англії.
Євгенія Порошенко (посередині) одягнула стрічку випускниці в Англії.

Надіслати сестер за кордон порадив нібито старший син президента - Олексій Порошенко. Нинішній народний депутат закінчив Лондонську економічну школу і повернувся до Вінниці реалізувати свої знання. Рекомендував батькам, щоб сестри так само, паралельно з українською освітою навчалися в міжнародній школі.

Вручення дипломів і вечірка проходили в прикрашеній залі. Випускники традиційно у вечірніх сукнях і костюмах.

Автор: "Страна"
  Дочки Петра Порошенко Євгенія (справа) та Олександра (зліва).
Дочки Петра Порошенко Євгенія (справа) та Олександра (зліва).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка пояснили, коли можуть об'єднатися з "фронтовиками"

Ймовірно, дочки президента підуть в один із вузів Великої Британії. "Конкорд коледж" займає почесне четверте місце за рівнем академічної підготовки учнів серед шкіл цієї країни. Випускники вчаться в Оксфорді, Кембриджі, LSE, Imperial College, університеті Лондона та інших вищих навчальних закладів Європи.

Також в Великій Британії освіту здобуває Олександра Бут, дочка заступника начальника Головного слідчого управління Нацполіціі. Рік навчання в Sherborne International College коштує 40 575 фунтів стерлінгів або 1 531 300 грн на рік.

Зараз ви читаєте новину «Дочки Порошенка відгуляли випускний в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути