четвер, 12 квітня 2012 15:24

Дочка Тимошенко поскаржилась німецькому омбудсману

Дочка Тимошенко поскаржилась німецькому омбудсману
Євгенія Тимошенко скаржиться, що маму засудили незаконно. Фото: http://obozrevatel.com

Сьогодні донька лідера опозиції, колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія провела зустріч з  Уповноваженим з прав людини Федерального Уряду Німеччини Маркусом Льонінгом.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Під час зустрічі, на якій були присутні адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко та родичі українських політв'язнів - колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка та інших, - обговорювалися питання переслідування опозиції режимом Януковича, порушення прав людини та згортання демократії в Україні.
"Моя мати була незаконно засуджена, їй не надається належна медична допомога, її права порушуються, проти неї висуваються нові абсурдні звинувачення тільки через те, що вона є головним політичним опонентом Януковича", - наголосила Євгенія Тимошенко.
У свою чергу Маркус Льонінг висловив своє обурення через порушення прав людини та переслідування опозиції в Україні і наголосив, що вся інформація, яку він отримав під час візиту до України, буде передана Федеральному Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.
Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко поскаржилась німецькому омбудсману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути