субота, 02 жовтня 2021 12:51

До "слуг" приїхав одіозний Татаров

До "слуг" приїхав одіозний Татаров
Татаров був у фойє готелю із нардепом Трухіним. Фото: Власта Лазур, "Радіо Свобода"

У Трускавці, де наразі відбувається так званий з'їзд "великої фракції" партії "Слуга народу", перебуває заступник керівника Офісу президента Олег Татаров.

Про це повідомляє "Радіо Свобода"

Татаров сказав, що "приїхав на запрошення фракції, поспілкується з людьми".

"Не пам'ятаю (хто саме запросив – Gazeta.ua), через помічників запрошували. Сказали, що є можливіть прибути, якщо є бажання, от я зараз прибув", - розповів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До НАЗК звернулися щодо заступника Венедіктової, який гуляв на дні народження Татарова

Заступник керівника ОП був у фойє готелю разом із народним депутатом від президентської фракції Олександром Трухіним вранці 2 жовтня.

Татаров не став коментувати справу про ДТП, у якій фігурує Трухін.

"Мені все цікаво як юристу з професійної точки зору, але я не можу давати коментарі, оскільки не бачив матеріалів", – сказав він.

У вересні Олег Татаров відгуляв день народження в ресторанному комплексі в Кончі-Заспі, повідомляли ЗМІ.

На святкуванні були заступники генерального прокурора, народний депутат від "Слуги народу", заступник голови Національної поліції, заступник голови Державної податкової служби.

У грудні 2020 року Татарову повідомили про підозру в співучасті щодо передавання хабаря в інтересах екснардепа й голови Укрбуду Максима Микитася. Останнього звинувачують у розкраданні держкоштів під час спорудження житла для бійців Нацгвардії.

За версією слідства, хабар призначався заступнику директора експертно-криміналістичного центру МВС Костянтинові Дубоносу. Щоб зменшити суму збитків держави у справі з 81 млн грн до 7 млн грн.

Під час Майдану Татарову дав звання "Заслужений юрист України" колишній президент Віктор Янукович за поданням тодішнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

У червні петиція за звільнення Татарова назбирала необхідні 25 тис. голосів. Президент Володимир Зеленський відмовився звільняти.

Зараз ви читаєте новину «До "слуг" приїхав одіозний Татаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути