Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 12:31

До Євро-2012 Україна встигне причесатись і напудритись - Азаров

До Євро-2012 Україна встигне причесатись і напудритись - Азаров

Уряд не сумнівається, що в першому кварталі 2012 року завершить усі заплановані роботи у підготовці об'єктів до Євро-2012.

Про це заявив під час зустрічі з членами Європейської бізнес-асоціації прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Потім у нас буде ще цілий квартал для того, щоб причесатися та напудритися", - зауважив він.

Азаров запевнив, що усі роботи над об'єктами Євро-2012 серйозно поновлені.

"Я вчора був на Олімпійському стадіоні. У мене немає ніяких сумнівів, що влітку ми його практично здамо, а до кінця року уся інфраструктура стадіону буде працювати. Зараз хорошими темпами тривають будівництво та реконструкція стадіонів, аеропортів, доріг", - наголосив голова уряду.

Прем'єр зазначив, що під час роботи нинішньої влади було побудовано сім великих транспортних розв'язок, уведені в експлуатацію три станції метро в Києві, одна - в Харкові, а в Дніпропетровську продовжується будівництво метрополітену.

"Все це було дуже непросто в умовах дефіциту ресурсів. Але раціональне їхнє використання дозволило нам направити необхідні кошти на реалізацію інфраструктурних проектів, які нам так необхідні", - сказав голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 Україна встигне причесатись і напудритись - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути