вівторок, 07 червня 2011 19:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

До 16 червня Тимошенко має ознайомитися з "газовою справою"

До 16 червня Тимошенко має ознайомитися з "газовою справою"

Суд за поданням слідчого Генпрокуратури встановив кінцевий термін ознайомлення екс-прем'єром Юлією Тимошенко з матеріалами кримінальної справи. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Тимошенко вже понад 100 днів знайомиться з матеріалами кримінальної справи про вчинені нею злочини при використанні коштів Кіотського протоколу та закупівлі автомобілів швидкої медичної допомоги", - зазначається в повідомленні.

"У зв'язку з тим, що Тимошенко також затягує ознайомлення з матеріалами кримінальної справи про перевищення службових повноважень під час укладання газових контрактів з російським "Газпромом", Печерський райсуд Києва встановив кінцевий термін ознайомлення з цими матеріалами - до 16 червня цього року включно", - заявили в ГПУ.

У відомстві повідомили, що зазначена справа налічує лише 14 томів, з чотирма з яких Тимошенко та її захисник ознайомились ще на початку травня поточного року в суді.

"Всі інші матеріали за дозволом слідчого сфотографовані захисником Тимошенко", - повідомили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, Європарламент планує у четвер провести дебати щодо ситуації навколо справи колишнього прем'єра Тимошенко та інших членів її уряду. Питання про проведення дебатів стоїть на порядку денному Європарламенту.

Зараз ви читаєте новину «До 16 червня Тимошенко має ознайомитися з "газовою справою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути