пʼятниця, 17 жовтня 2014 11:37

ДНР відмовилась визнати особливий статус Донбаса

ДНР відмовилась визнати особливий статус Донбаса

Так звана ДНР не збирається визнавати закон "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей", підписаний президентом України Петром Порошенком.

Про це заявив один з лідерів місцевих бойовиків Олександр Захарченко, повідомляють російські ЗМІ.

"Україна може ухвалювати будь-які закони, нас вони не стосуються, ми самостійна держава, за незалежність якої проголосували її громадяни", - зазначив Захарченко.

Також лідер бойовиків заявив, що "збирається повернути" під свій контроль всю територію Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, що Порошенко підписав закон про введення особливого порядку самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей терміном на три роки, а також про проведення позачергових місцевих виборів у цих регіонах 7 грудня нинішнього року.

Також був прийнятий закон, що звільняє від кримінальної відповідальності деякі категорії осіб, які вчинили кримінальні злочини в період з 22 лютого 2014 до дня набрання чинності даного закону на територіях Донецької та Луганської областей, де проводилась антитерористична операція.

 

Зараз ви читаєте новину «ДНР відмовилась визнати особливий статус Донбаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути