неділя, 21 березня 2010 12:52

Для влади найкращий варіант, коли в країні буде десять-п"ятнадцять опозицій

Для влади найкращий варіант, коли в країні буде десять-п"ятнадцять опозицій

Зараз стійкої більшості в НУ-НС йти в опозицію з Юлією Тимошенко немає.

"І навряд, чи вона заявиться. Але від цього Тимошенко поки не сильно постраждає. Хіба що приймуть зміни до закону про регламент щодо одноосібного входження в опозицію" - каже Gazeta.ua політолог Володимир Фесенко.

"Швидше за все, буде об"єднана опозиція БЮТ і частини фракції НУНС. Буде так зване об"єднання по середині. Я сумніваюсь, що вся фракція НУ-НС піде на об"єднання з Тимошенко. По-перше, це їм невигідно, а по-друге, певно, той же таки Мартиненко або отримав певні обіцянки від "Регіонів", або преференції не робити цього. От він і йде цим шляхом".

Директор Агенства моделювання ситуацій Віталій Бала каже:

"Не так треба об"єднуватися в опозицію. Насамперед має бути представлена програма, яку вони будуть втілювати в життя. А потім вже хто хоче, хай до цієї програми приєднується".

Однак він зазначив, що для влади найкращий варіант, коли в країні буде "щонайменше десять-п"ятнадцять опозицій та опозиційних урядів".

"Бо це їх послаблює. Але це ні до чого доброго не приведе. Так ми будемо в черговий раз нашу країну в книгу Гіннеса заносити" - зазначив політолог. "І це в черговий раз сприятиме владі вирішувати питання так, як їх не можна вирішувати. Тим більше, ми бачимо, як нова влада відноситься до законів специфічно. Тому опозиція якраз має бути зараз одним фронтом, а не займатися дурницями".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Для влади найкращий варіант, коли в країні буде десять-п"ятнадцять опозицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути