субота, 04 серпня 2012 17:16

"Для справжнього комуніста не великий гріх працювати на олігарха" - Самойлик

"Для справжнього комуніста не великий гріх працювати на олігарха" - Самойлик
Катерина Самойлик прокоментувала першу десятку списку КПУ. Фото: khersonline.net

Комуністи оприлюднили свій список на вибори до Верховної Ради 28 жовтня 2012 року. До першої десятки було висунуто Петра Симоненка, Петра Цибенка, Ірину Спіріну, Спірідона Кілінкарова, Олександра Присяжнюка, Ігоря Алексєєва, Ігоря Калєтніка, Адама Мартинюка, Валентина Матвєєва, Євгена Мармазова.

- Перша десятка КПУ – поєднання мудрості та молоді, - вважає член КПУ Катерина Самойлик. - Є люди з різною освітою, різних професій. Я б сказала, що список - поєднання комуністичної мудрості та досвіду.

А чому, наприклад, Адам Мартинюк в списку, а ви йдете по мажоритарці?

- Я думаю, що це пов'язано з цим сумнозвісним законом про мови. Адаму Івановичу йти по Волинській області, де занадто емоційно до цього поставились. Я думаю, що цей закон ніхто не прочитав і не дочитав. Там же не про російську мову, а про мови нацменшин. Я особисто йду по Цюрюпінському округу на Херсонщині, де мій опонент "регіонал" Журенко. Боротьба буде не на життя, а на смерть. Але я програму партії донесу до людей.

Як пояснити зростання рейтингу Компартії останніх місяців?

- Люди зневірились в різнокольорових буржуа, в їх обіцянках. Люди прекрасно розуміють, що не може 3% олігархів бути непропорційно представлено в парламенті. Тому люди переходять до КПУ. Люди не хочуть жити в дикому капіталізмі.

Чому ж тоді в першому десятку потрапив Євген Мармазов, який був радником у фірмі російського буржуа Григоришина?

- Я не знаю чиїм радником він був. В певний період КПУ була заборонена. Комуніст означало табу. Тому людям доводилось влаштовуватись там, де прийдеться. А Мармазов ідейний комуніст, який був від групи 239 і все робив, щоб відстояти Леніна. Він активно працював на цій ниві. Тоді був час, коли всі працювали на когось. Тому для справжнього комуніста не великий гріх працювати на олігарха.

А як пояснити високе місце головного митника Ігоря Калєтніка?

- А ви вважаєте, що в КПУ всі дурні? У нас є люди, які здатні правильно мислити і обіймати високі державні посади. Чому ви вважаєте, що члени КПУ не можуть працювати в державних установах? Якщо ви проголосуєте за нас, то ми взагалі сформуємо цілий уряд і покажемо, як треба працювати по-комуністичному.

Зараз ви читаєте новину «"Для справжнього комуніста не великий гріх працювати на олігарха" - Самойлик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути