Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2018 21:52

Для Бойко купують соціологів, щоб змусити повірити виборців в його хороші шанси на виборах - ЗМІ

Для Бойко купують соціологів, щоб змусити повірити виборців в його хороші шанси на виборах - ЗМІ
Для кандидата в президенти Юрія Бойка спеціально купують соціологів. Фото: "Інформатор"

Для кандидата в президенти Юрія Бойка спеціально купують соціологів, щоб склалася картина, ніби він має всі шанси на вихід у другий тур.

5 грудня партія "Опозиційний блок" очиститься від усіх, хто вирішив зв'язати себе з кумом Путіна Медведчуком. Ймовірно, спрацював інстинкт самозбереження, - про це в аналітичному матеріалі видання "Деловая столица" пише політичний оглядач Юрій Вишневський.

На думку автора статті, грудень – невідповідний час для партійних з'їздів. "Справді, це останній місяць перед офіційним початком передвиборної кампанії. Щоб висунути свого кандидата на президентський пост, доведеться збиратися ще раз в січні. Проте на 15 грудня призначений з'їзд партії "Опозиційний блок". І можливо, там навіть буде названо прізвище майбутнього кандидата від партії. Але головне завдання партз'їзду абсолютно в іншому-швидко і ефективно очистити "Опоблок" від прихильників Медведчука", - упевнений Вишневський.

На його думку, через місяць, на січневий з'їзд, де буде висуватися кандидат у президенти, партія вже постане як єдина команда, готова злагоджено виступити на всіх майбутніх виборах – президентських, потім парламентських. Джерела" ДС " називають трьох можливих претендентів на пост президента від Партії: це Олександр Вілкул, Борис Колесніков і Вадим Новинський.

У матеріалі також зроблений акцент на прокремлівському політиці Віктора Медведчука, який спонсорує соціологічні дослідження з метою ввести в оману виборців і показати відверто неправдиву "підтримку" пропутінського Медведчука. "КМІС, давно відомий співпрацею з Медведчуком, оприлюднив результати соцопитування, проведеного з 23 листопада по 3 грудня "на замовлення клієнта". Не будемо переказувати всі ці смішні цифри, отримані, підкреслимо зайвий раз,"на замовлення клієнта". Якщо враховувати тільки тих опитаних, хто вже визначився з вибором, то 11,3% готові підтримати партію "Опозиційна платформа – За життя", 4,1% – партію "Наші", 2% – партію "Опозиційний блок". А на президентських виборах Бойко набере 11%, Мураєв-4,1%, кандидат від "Опоблоку" – в межах статистичної похибки", - йдеться в статті видання"Ділова столиця".

Автор матеріалу підкреслює, що, отримавши цифри псевдодослідження, фірташівці тут же почали використовувати їх для переконання парторганізацій "Оппоблока" в тому, що з трьох вищезгаданих партій тільки "Опозиційна платформа – За життя" напевно подолає бар'єр і потрапить в парламент, а у "Оппоблока" взагалі немає шансів.

"Власне, це можна вважати тестом на кмітливість для місцевих "опблоківців". Одні з них повірили смішним цифрам. Інші зрозуміли, що люди типу Колеснікова явно не дурні і напевно не випадково відмовилися від нібито "привабливої пропозиції", а навпаки, намагаються зараз бути подалі від усього, що пахне Медведчуком", – зазначає автор статті. Як раніше повідомлялося, на з'їзді партії "Опозиційний блок" 15 грудня буде обговорюватися ситуація, що склалася, пов'язана з виходом з "Опозиційного блоку" депутатів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, а на другому з'їзді в січні буде висунутий єдиний кандидат від партії для участі в президентських виборах. Про це заявив народний депутат, керівник фракції "Опозиційного блоку" в парламенті Вадим Новинський на зборах "Опозиційного блоку".

Нагадаємо, Бойко і Льовочкіна виключили з "Опоблоку".

Зараз ви читаєте новину «Для Бойко купують соціологів, щоб змусити повірити виборців в його хороші шанси на виборах - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути