четвер, 09 серпня 2012 09:07

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Дивно бачити у перших рядах опозиційного списку тих, хто допомагав Януковичу прийти до влади - Кармазін

Дивно бачити у перших рядах опозиційного списку тих, хто допомагав Януковичу прийти до влади - Кармазін
Юрій Кармазін не захотів розкривати подробиці домовленостей з Тимошенко. Фото: svit24.net

У лідера "Партії захисників Вітчизни" Юрія Кармазіна були домовленості із Юлією Тимошенко, що стосуються включення до списку на виборах до Верховної Ради 7 скликання.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Викинули мене, як сміття"

Проте, Кармазін ні в якому разі не хоче нашкодити опозиційним силам, хоч і вважає, що з ним вчинили не порядно.

"Анатомія міжпартійних відносин не буде сприяти перемозі над владним режимом. Про свої домовленості як лідера "Партії захисників Вітчизни" з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко я можу говорити тільки з нею. Оскільки її немає, я не хотів би зараз виносити ці домовленості на люди. В тому числі письмові та інші. Просто бажаю удачі тим людям, які в основному за межами прохідної частини в тому списку. На їх спинах найбільше роботи робилося. У мене нема образи на тих людей, які є у списку, крім тих, які туди попали незаслужено, бо як політик я не можу нести відповідальність за тих, хто попав туди незаслужено", - наголосив Кармазін.

Водночас, говорити про те, хто саме попав у прохідну частину списку опозиції незаслужено, Кармазін відмовився.

"Це з моєї точки зору вони там незаслужено. Це з моєї точки зору, вони працювали проти Тимошенко і дали прийти до влади режиму Януковича. Можливо вони вживлялися в ці ряди, я не знаю. Вони допомогли прийти до влади Януковичу, а сьогодні вони в перших рядах списку. Мені це дивно бачити", - додав він.

Кармазін буде допомагати будь-якій опозиції, проте хоче, щоб Тимошенко пошвидше вийшла на волю і поглянула, який безлад відбувається за її відсутності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" назвав Об'єднану опозицію невдахами

"Сьогодні я буду допомагати будь-яким опозиційним силам, але про анатомію міжпартійних домовленностей не дуже хотів би говорити. Ці міжпартійні домовленості були, про них знає Господь Бог, знає багато людей. Те, що відбулося з "Партією захисників Вітчизни", Європейською партією, з Народним Рухом України, з багатьма депутатами, з боку окремих нинішніх керівників, я можу назвати терміном, який несе за собою тільки моральну відповідальність, а ніякої іншої - це не зовсім порядно", - каже політик.

"Хочу, щоб скоріше вийшли Тимошенко та Луценко на волю, - додав він, - і подивились на це очима тих, хто був тут, хто боровся, хто працював у парламенті день і ніч, і для кого критерії законотворчої роботи були трошки інші, і чи сьогодні все відповідає цим критеріям. Не хочу, щоб мій коментар був використаний на шкоду тій силі, якій я допомагав, хоча для мене вона нічого не робила. Я не хвилююсь про своє працевлаштування — про нього я попрошу в українського народу. Захоче, працевлаштує — не захоче, не працевлаштує".

Зараз ви читаєте новину «Дивно бачити у перших рядах опозиційного списку тих, хто допомагав Януковичу прийти до влади - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути