середа, 14 грудня 2011 18:46

Спецтема: Луценко за ґратами

Діти подарували Луценку на день народження книжку з гуморесками

Діти подарували Луценку на день народження книжку з гуморесками

На день народження діти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка подарували йому добірку сімейних фотографій та книжку з гуморесками. Про це у коментарі Gazeta.ua розказала дружина екс-міністра Ірина Луценко.

"На день народження діти подарували Юрі електронну рамку з сімейними фотографіями. Там фото з країн, де ми відпочивали – з Китаю, Камбоджі, В'єтнаму, Бразилії, України, Європи – всі ті фото, що збереглися у Сашка (Олександр, старший син Юрія Луценка – Gazeta.ua) на комп'ютері. Малий (молодший син Віталій, 12 років – Gazeta.ua) подарував йому книжку з гуморесками Павла Глазового. Малий сам декламує. Дуже це любить. І щоб тато розрядився, зробив такий подарунок", - розповіла вона.

Діти розмовляли з батьком через скло по телефону, розказала Ірина.

"Вони сиділи за телефоном вдвох – взагалі такого не дозволяють, а от сьогодні дозволили, навіть не знаю, чому. Взагалі, до нього в СІЗО дуже добре відносяться, але всі ж "служиві". Як приходжу до Юри, всі там питають: "Коли вже випустять?", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Діти подарували Луценку на день народження книжку з гуморесками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути