субота, 29 червня 2013 17:03

"Дітей у мене немає" - Кабаєва спростувала свій зв'язок із Путіним

"Дітей у мене немає" - Кабаєва спростувала свій зв'язок із Путіним
Аліна Кабаєва. Фото: lady.tsn.ua

Відома спортсменка і депутат Держдуми РФ Аліна Кабаєва вирішила розповісти про власне життя в недавньому інтерв'ю, яке дала своєму давньому другові й колезі Олексію Немову.

Спілкуючись з чотириразовим олімпійським чемпіоном зі спортивної гімнастики, Кабаєва розповіла про те, що в цілому задоволена своїм успішним життям - їй подобається займатися спортом і популяризувати його в Росії, крім того вона рада зробити що-небудь як для ветеранів спорту, так і для молоді, якій цікаво розвивати спортивну кар'єру.

Олімпійська чемпіонка впевнена, що багато чого досягла в житті і вважає себе відмінним прикладом для інших росіян, яким цікаво займатися як спортом, так і соціальними проектами.

Що стосується особистого життя, то 30-річна сама таємнича зірка спорту в Росії зізналася, що обожнює "відпочивати з рідними в Передєлкіно", де, як правило, відвідує музеї, а також бувати в горах, дивитися фільми вдома, читати класику і особливо відвідувати театр.

При цьому Аліна Кабаєва, незважаючи на велику завантаженість на роботі, завжди знаходить час на фітнес і закличе всіх обов'язково займатися спортом.

Крім того, Аліна зазначила, що, як і будь-яка жінка, любить ходити по магазинах. "Іноді можна походити по магазинах у Європі чи у Санкт-Петербурзі, який я дуже люблю. Я жінка, і, звичайно, мені завжди хочеться виглядати красиво. Якщо ви розбираєтеся в моді, то зрозумієте: на мені зараз не нова колекція. Це не принципово для мене. Як і відомі бренди. Головне, щоб сиділо добре", - підкреслила Кабаєва, не забувши згадати в інтерв'ю і рідне місто Президента РФ.

Що стосується чуток про роман Кабаєвої і Путіна, то знаменитість підкреслила, що між ними нічого немає: "Життєвий досвід навчив мене нікого не впускати у своє особисте життя. Хто хоче поговорити про роботу, фестивалі, інші професійні моменти - будь ласка, але не про особисте. Єдине, що можу сказати: дітей у мене немає. Це правда", - хоча й відзначила, що якби у неї була дівчинка, то обов'язково віддала б доньку на художню гімнастику, а ось яку секцію вибрала б для сина, поки не вирішила.

Закордонна преса вже кілька років мусирує тему відносин між Путіним і Кабаєвою, стало відомо, що у них навіть вже народилися двоє дітей - хлопчик і дівчинка.

Зараз ви читаєте новину «"Дітей у мене немає" - Кабаєва спростувала свій зв'язок із Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути