пʼятниця, 07 червня 2013 12:45

Путін розлучився з дружиною напередодні 30-річного ювілею весілля
21

Фото: Фото: vedomosti.ru/ gazeta.ru

Шлюб президента Росії Володимира Путіна і Людмили Путіної завершений. Вчора ввечері Володимир і Людмила Путіни з'явилися разом на балетній виставі в Кремлі, а після вистави в інтерв'ю телеканалу "Росія-24" вони повідомили, що розлучилися.

"Це було нашим спільним рішенням, наш шлюб завершений, - сказав Путін. - Ми практично не бачимося. У кожного своє життя ". Людмила Путіна пояснила: "Я не люблю публічність, і перельоти для мене складні. Ми дуже любимо дітей, ними пишаємося, бачимося постійно ". Прес-секретар Дмитро Пєсков також повідомив, що офіційно розлучення поки не оформлене, хоча подружжя вже деякий час не живе разом.

Новина про розлучення Володимира Путіна з дружиною вже зовсім не нова - про їх незгоду стали друкувати близько 5 років тому: подейкували, що жінкою, заради якої Путін кинув дружину, стала Аліна Кабаєва. У 2006 році Кабаєва закінчила свою спортивну кар'єру, за спортивні заслуги вона отримала нагороду від Президента РФ, тоді й відбулося їхнє знайомство, яке ЗМІ "роздуло" до масштабного роману.

Пізніше стали з'являтися новини про спільних дітей пари: нібито Аліна Кабаєва народила від президента сина Дмитра, а в листопаді 2012 року у них з'явилася ще й дочка. Про це писав, зокрема, кореспондент американської газети New York Post Річард Джонсон. Також, за даними видання, Путін поселив Кабаєву з їх двома дітьми у своєму "сочинському палаці" Бочаров Струмок, де він нещодавно вручав російський паспорт французькому актору Жерару Депардьє.

У жовтні 2010 року Володимир і Людмила Путіни, відповідаючи перед телекамерами на питання Всеросійського перепису населення, запевнили, що вони є чоловіком і дружиною. А у жовтні 2011 року прес-секретар глави кабінету міністрів Дмитро Пєсков в черговий раз заявив, що сім'я Путіних залишається разом і всі свята відзначає разом. При цьому святкові богослужіння на Великдень і Різдво Володимир Путін в останні кілька років відвідує без дружини.

Володимир і Людмила Путіни були у шлюбі близько 30 років. У них дві дочки - Марія, 1985 року народження, та Катерина, 1986 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Путін розлучився з дружиною напередодні 30-річного ювілею весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути