середа, 21 жовтня 2009 09:38

Комуністи Росії зібралися відправити Путіна у відставку

Комуністи Росії зібралися відправити Путіна у відставку

КПРФ планує поставити в Державній думі Російської Федерації питання про відставку уряду.

Про це повідомив представник фракції російських комуністів Віктор Ілюхін.

"У нас є всі підстави для того, щоб відправити Путіна у відставку. До Путіна досить багато можна пред"явити претензій. Про те, що сьогодні руйнується Союз Росії з Білоруссю, економічно і політично вигідний. Це один момент", - заявив Ілюхін в інтерв"ю радіо "Свобода".

"Чому сьогодні російські збройні сили знаходяться в занепаді? Хто посадив в крісло Міністра оборони Сердюкова, який абсолютно не має розуміння військових питань? Путін привів. Тобто ось цих моментів - їх досить багато. Я упевнений, що Геннадій Андрійович (Зюганов, - ред.) скаже, що назріло питання про відставку уряду", - відзначив Ілюхін.

Депутати фракції КПРФ бойкотували засідання парламенту на знак протесту проти порушень на регіональних виборах. Проте в середу, 21 жовтня, вони повернуться до роботи. Як заявив Зюганов, комуністи не мають наміру усуватися від обговорення проекту бюджету на найближчі три роки.

14 жовтня три опозиційні фракції - ЛДПР, "Справедлива Росія" і КПРФ - залишили засідання Держдуми РФ на знак протесту проти порушень на виборах 11 жовтня. Депутати від ЛДПР і "Справедливої Росії" відновили участь в роботі парламенту минулої п"ятниці, 16 жовтня.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Комуністи Росії зібралися відправити Путіна у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути