Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 16:58

Депутати побачать бюджет в перших числах грудня

Депутати побачать бюджет в перших числах грудня

Голова бюджетного комітету, депутат із Блоку Литвина Валерій Баранов прогнозує, що проект держбюджету на 2011 рік буде внесений до парламенту на наступному пленарному тижні.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз бюджет паралельно розробляється. Податковий кодекс все одно буде прийнятий. Тому я передбачаю, що проект бюджету буде у Раді через тиждень. Хоча стверджувати не можу", - зазначив депутат.

За його словами, бюджет на наступний рік буде прийнятий до Нового року, хоча і з порушенням Бюджетного кодексу щодо строків його затвердження.

Політик нагадав, що проект бюджету мав бути поданий до Верховної Ради до 15 вересня.

Говорячи про своє призначення головою комітету з питань бюджету, Баранов наголосив, що це не пов'язано із будь-якими інтригами.

"Таким було добровільне рішення Деркача. Микола Іванович у нас є людиною, яка займається наукою. Він побажав продовжити це. Була відповідна розмова у Володимира Литвина. На фракції обговорили це питання і проголосували. Так вирішила фракція. Куди подітися?! Будемо виконувати", - зауважив "литвинівець".

Нагадаємо, у четвер на засіданні депутати перевели Миколу Деркача із голови комітету з питань бюджету на заступника голови комітету з питань держбудівництва та місцевого самоврядування, а на його місце призначили Валерія Баранова.

Зараз ви читаєте новину «Депутати побачать бюджет в перших числах грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути