Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2010 17:08

Депутати підтримали святкування дня Жовтневої революції

Депутати підтримали святкування дня Жовтневої революції

Парламентський комітет з питань соцполітики і праці ухвалив рішення підтримати законопроект про зміни до Кодексу законів про працю, в якому пропонується зробити 7 листопада святковим і неробочим днем. Про це повідомив бютівець Андрій Павловський, передає Українська правда.

"Зокрема, в цьому законопроекті, який був поданий лідером Компартії Петром Симоненком і депутатом від КПУ Петром Цибенком, пропонується визначити 7 листопада як свято річниці Великої жовтневої соціалістичної революції", - сказав він.

За словами депутата, одночасно пропонується вилучити 2 травня з переліку святкових і неробочих днів.

"Юристи, зокрема, Верховної Ради, які виступали на цьому засіданні, відзначили, що це нонсенс, тому що навіть у країні, яка є правонаступницею Радянського Союзу, - РФ - такий святковий день, як 7 листопада, відсутня", - заявив Павловський.

Він зазначив, що цей законопроект підтримали всі члени комітету "від Партії регіонів на чолі з головою комітету Василем Харою, Компартії і "тушки".

"Українцям показують, що шлях, яким ми йдемо при владі Януковича, - повернення до такої совкової радянщини. Будемо в Європі єдиною країною, яка святкує 7 листопада ", - заявив бютівець.

"Потенційно голосів із запасом вистачає, що протягнути це ще й через парламент", - додав Павловський.

Зараз ви читаєте новину «Депутати підтримали святкування дня Жовтневої революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути