середа, 05 листопада 2008 08:16

Депутати назвали Наливайченка "брехуном" і "боягузом"

Депутати назвали Наливайченка "брехуном" і "боягузом"
В.о. голови СБУ Валентин Наливайченко не з"явився на засідання Комітету Верховної Ради з питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією, де розглядалося питання про оголошену ним інформацію щодо причетності членів цього комітету до контрабандної діяльності.

Так голова комітету Ігор Калєтнік заявив, що з СБУ надійшло прохання про перенесення розгляду даного питання, оскільки Наливайченко перебуває на лікуванні, передає УНІАН.

Також на засідання комітету не з"явився жоден із заступників голови СБУ.

Член парламентського комітету, депутат від Партії регіонів Микола Джига підкреслив, що з боку Наливайченка та СБУ "це боягузтво".

За його словами, Наливайченко ввів в "оману президента України". "Це все придумано і це є наклеп на комітет", - сказав Джига.

У свою чергу Калєтнік наголосив на тому, що комітет готовий у будь-який момент заслухати Наливайченка щодо інформації, яку він розповсюдив на брифінгу після засідання Ради національної безпеки та оборони 31 жовтня.

Перший заступник голови Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль також зазначив, що у вівторок було проявлено "елементарне боягузтво".

Він додав, що Наливайченко на засіданні РНБО обманув президента, і "якихось кликух позорних навтикав". За словами депутата, Наливайченко має або навести докази в зв"язку з висловленими ним звинуваченнями, або піти у відставку.

На засіданні комітету був присутній також депутат від БЮТ Євген Добряк, який пілкреслив, що є народним депутатом і не має "ніякого відношення до жодних злочинних угруповань".

Він вважає заяву Наливайченка як образу його "чесного імені і чесного ім"я фракції БЮТ".

За його словами, якщо з боку Наливайченка не буде пояснення і вибачення, то він буде "відстоювати свої права в суді".

31 жовтня президент на засіданні РНБО заявив про причетність окремих народних депутатів до організованих злочинних угруповань, що займаються контрабандою.

Зараз ви читаєте новину «Депутати назвали Наливайченка "брехуном" і "боягузом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути