вівторок, 13 вересня 2011 11:40

Депутати на чолі з Яценюком просяться в СІЗО

Депутати на чолі з Яценюком просяться в СІЗО

Лідер політичної партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк та група народних депутатів у вівторок, 13 вересня, відвідає Київський слідчий ізолятор №13 для того, щоб перевірити додержання міжнародних норм, стандартів та прав осіб, які утруються під вартою.

Клопотання Яценюка щодо надання дозволу на побачення з Юлією Тимошенко у Лук'янівському СІЗО було відхилено, повідомляє прес-служба партії.

Після цього лідер "Фронту Змін" надіслав повідомлення про відвідування СІЗО №13 голові Державної пенітенціарної служби України Олександру Лісіцкову. У повідомленні Яценюк зазначає, що частиною 1 статті 24 Кримінально-виконавчого кодексу України передбачено право народних депутатів України без спеціального дозволу відвідувати установи виконання покарань для здійснення контролю.

Яценюк повідомив голові ДПС, що 13 вересня він із групою народних депутатів відвідає Київське СІЗО №13 в порядку здійснення контролю і просить забезпечити їм безперешкодний доступ на територію та до приміщень слідчого ізолятора, де утримуються особи, які перебувають під слідством та щодо яких обрано запобіжний захід у вигляді утримування під вартою.

Народні депутати планують прибути до СІЗО о 12.00.

Зараз ви читаєте новину «Депутати на чолі з Яценюком просяться в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути