середа, 24 серпня 2011 13:57

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Лук'янівське СІЗО увійде в туристичний путівник України до Євро" - бютівець

"Лук'янівське СІЗО увійде в туристичний путівник України до Євро" - бютівець

Учасники АвтоМайдана і представників "Батьківщини молодої" пов'язали жовто-блакитні стрічки на будівлю Лук'янівський СІЗО, де утримують екс-прем'єра України Юлія Тимошенко.

Кілька сотень автомобілів-учасників АвтоМайдана прибули до СІЗО. На машинах майорять державні прапори України. З учасниками АвтоМайдана приїхала група байкерів.

Раніше сьогодні до СІЗО на байку приїхав зять екс-прем'єра України Шон Карр з написом "Падонок". Виступаючи на мітингу він сказав: "Юля, я з тобою! Слава Україні!".

На мирному зібранні виступили народні депутати Наталія Королевська, Євген Суслов.

"Я, як голова парламентського комітету з туризму, буду наполягати, щоб Лук'янівське СІЗО, як і Межигір'я, що ввійшли в Офіційні туристичні путівник Україні до Євро-2012. Нехай європейці приїжджають і бачать ці освячені муками патріотів стіни СІЗО, нехай бачать найяскравіший приклад "жлобства" в Європі - Межигір'я", - заявив Суслов.

Нагадаємо, що сьогодні на честь 20-річчя незалежності України біля пам'ятника Тарасу Шевченку опозиція проводить мітинг.

Зараз ви читаєте новину «"Лук'янівське СІЗО увійде в туристичний путівник України до Євро" - бютівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути