середа, 25 квітня 2012 16:50

Депутат Київради вирішив підтримати Тимошенко голодуванням

Депутат Київради вирішив підтримати Тимошенко голодуванням
Олександр Бригінець голодуватиме на знак протесту. Фото: LB.ua

Депутат Київської міської ради Олександр Бригинець (фракція БЮТ-Батьківщина) оголосив голодування на підтримку лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба депутата.

"Хамське ставлення до лідера опозиції, до жінки, до незаконно ув'язненої не може не обурювати. Юлія Володимирівна знайшла як висловити свій протест: вона ще 20 квітня оголосила голодування. Це мужній вчинок героїчної жінки. Я як громадянин, як українець не можу не підтримати самого сильного опонента нинішньої влади ", - заявив Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко оголосила голодування

"Сьогодні кілька депутатів з Львівської партійної організації БЮТ оголосили голодування на підтримку Тимошенко, яка 5 діб голодує у зв'язку з нелюдським ставленням до неї з боку керівництва Качанівській виправній колонії. Щоб висловити солідарність з Юлією Володимирівною і підтримати своїх колег, оголосив голодовку і Бригинець", - йдеться в повідомленні.

Депутат повідомив, що в середу і четвер він має намір працювати в звичайному режимі, а з п'ятниці після двох діб голодування, можливо, зменшить робочі навантаження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк впевнений, що Тимошенко хотіли вбити

"Якщо в Києві з'являться інші голодуючі і будуть встановлені спеціальні намети для тих, хто голодує, як це зроблено у Львові, то я безумовно переберуся в такий намет", - заявив Бригинець.

Він висловив надію, що спільний тиск на владу різними методами "призведе до того, що хамське ставлення до лідера опозиції з боку влади припиниться".

Зараз ви читаєте новину «Депутат Київради вирішив підтримати Тимошенко голодуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути