Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2012 15:11

У Львові троє "тимошенківців" почали голодування
7

Фото: Фото: Євген Борісов

Сьогодні о 12:00 у центрі Львова, поруч із пам'ятником Тарасові Шевченку  представники партії "Батьківщина" розбили наметове містечко і почали голодування.

Активісти встановили 5 спальних наметів та 2 палатки для роздачі агітматеріалів. Участь у голодуванні зголосилися взяти 3 людей: Роман Ілик — голова львівської обласної "Батьківщини", Іван Стецькович — голова Яворівської партійної організації, Олександр Малиновський — голова контрольно-ревізійної комісії Львова.

"Те, що так мало людей, я думаю, що це нормально для початку, - заявив Роман Ілик. - але ми розраховуємо, що акція буде ланцюгова і з часом доєднаються інші люди, які пройдуть медичне обстеження і стан їхнього здоров'я їм це дозволятиме".

Голодувальники перебуватимуть у наметовому містечку цілодобово, споживатимуть лише воду.

"В першу чергу ми готові підтримати голодування Юлії Володимирівни, - пояснив Іван Стецькович. - Акція наша безстрокова і закінчиться вона одразу ж, як закінчить голодувати Тимошенко. Таким чином ми виказуємо свою солідарність із нашим лідером".

Навколо наметового містечка у землю вставлено таблички з вимогою звільнити Тимошенко. Спати активісти будуть на надувних матрацах. Учасники голодування заявили, що до подібних методів вони вдають уже не вперше.

"Та шоб та курва там здохла разом із Ющенком і Януковичем, - відреагував на акцію Микола Бойків. - Через неї в Україні газ дорогий, бо вона розірвала контракти ще 90-х років, за якими газ мав бути по 50 доларів, вона позбавила селян права ставати на біржу праці, контрабанду возила в Україну, як прем'єркою була і ще багато зла зробила. Як вони поздихають усі, то нам легше буде Україну побудувати".

Зараз ви читаєте новину «У Львові троє "тимошенківців" почали голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути