вівторок, 19 лютого 2019 16:19

Справа про "польоти Наливайченка" до Росії сфальсифікована - адвокати

Справа про "польоти Наливайченка" до Росії сфальсифікована - адвокати
Адвокат Олександр Мазур вважає політичною справу щодо польотів Наливайченка до Росії. Фото: sharij.net

Справа щодо польотів колишнього голови СБУ Валентина Наливайченка до Росії 3 квітня 2015 року разом з Віктором Медведчуком сфабрикована і ґрунтується на неправдивих даних обвинувачення.

Про це заявив адвокат Олександр Мазур, який представляє в суді підполковника СБУ, якому інкримінують організацію незаконного перетину кордону України.

"Під час судового засідання був допит свідка зі сторони обвинувачення, який чітко заявив, що 3 квітня 2015 року ніяких незаконних польотів Наливайченка не було", - сказав Мазур.

Він переконаний, що ця справа – політична, адже Наливайченко - кандидат у президенти, і таким чином влада через СБУ чинить тиск.

Сам свідок - діючий співробітник СБУ, в суді розповів, що на той час був у відпустці, перебував за кордоном і попередні свідчення давав під тиском керівництва СБУ.

Суд вже заслухав 4 свідків обвинувачення. Ще один заявив про недозволені методи слідства та про тиск на нього з боку керівництва СБУ. Стосовно двох свідків адвокати подали заяви про надання ними завідомо неправдивих свідчень. Таким чином після сьогоднішнього засідання справа має всі шанси розвалитися.

Зараз ви читаєте новину «Справа про "польоти Наливайченка" до Росії сфальсифікована - адвокати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути