субота, 12 листопада 2022 00:28

Данілов: ЗСУ знає, як швидко переправитися з правого берега Дніпра на лівий

Данілов: ЗСУ знає, як швидко переправитися з правого берега Дніпра на лівий
ЗСУ знають, як їм вирішити проблему з переправою, запевнив Данілов. Фото: president.gov.ua

Збройні Сили України відмінно знають, яким чином вони можуть вирішити проблеми з переправою з правого берега Дніпра на лівий на території Херсонської області.

Окупанти при відступі знищили за собою всі мости, тому можливості переправи нині ускладнені, розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі Національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Питання, які тепер є по переправі з правого на лівий берег... При необхідності наші Збройні сили розуміють, як долати ці перешкоди", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам чужого не потрібно": офіцер УДА оцінив ймовірність вторгнення ЗСУ в Росію

Також Данілов підтвердив, що Антонівський міст станом на сьогодні перебуває в стані, який виключає його подальше використання.

Раніше Данілов також запевнив, що українські військові не мають наміру припиняти звільнення нашої країни від окупантів і намагатися заморозити конфлікт.

Станом на п'ятницю, 11 листопада, українські військові перебувають на підступах до Херсона. До міста увійшли спеціальні підрозділи. Про це в ефірі телемарафону повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Трохи пізніше президент Володимир Зеленський вперше прокоментував прихід Збройних сил України до Херсона. Глава держави опублікував відео зі звільненого від російських окупантів міста.

Зараз ви читаєте новину «Данілов: ЗСУ знає, як швидко переправитися з правого берега Дніпра на лівий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути