середа, 27 квітня 2011 10:55

ДАІ заважає "Нашій Україні" приїхати до Києва

ДАІ заважає "Нашій Україні" приїхати до Києва

Представники ДАІ завадили делегаціям тернопільської та чернівецької "Нашої України" прибути до Києва на всеукраїнський партійний з'їзд.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова тернопільської обласної організації партії Петро Мандзій.

Він розповів, що в ніч з 26 на 27 квітня на виїзді з Тернополя на посту ДАІ був зупинений автобус із 46 делегатами, які прямували на з'їзд до столиці. Серед делегатів було 4 депутати обласної ради та 10 депутатів районних рад.

"Міліціонери завели водія автобуса у приміщення посту ДАІ і утримували там протягом 30 хвилин, залякуючи його. Паралельно з цим власника транспортної фірми, яка здійснювала перевезення, о 1 годині ночі викликали до керівництва району "для профілактичної бесіди". Більше того, вже сьогодні зранку його викликають в ОДПА для продовження бесіди", - розповів Мандзій.

Після втручання депутатів обласної ради представники ДАІ випустили водія, однак той під впливом тиску міліції їхати далі відмовився.

"Частина делегатів все-таки добереться на з'їзд іншими видами транспорту, однак основна частина Тернопільської делегації через перешкоджання міліції не зможе взяти участь у з'їзді", - додав "нашоукраїнець".

Крім того, за інформацією "Нашої України", подібна ситуація трапилася з Чернівецькою делегацією. Автобус на Театральній площі міста перед виїздом затримали представники ДАІ на півтори години, а згодом заборонили їхати взагалі.

Нагадаємо, сьогодні, 27 квітня, партія "Наша Україна" планує провести об 11:00 свій з'їзд під стінами Верховної Ради. А ввечері 14 опозиційних партій проведуть свою акцію проти "харківських угод" із Росією у столичному парку Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ заважає "Нашій Україні" приїхати до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути