четвер, 23 серпня 2012 16:40

ЦВК встановила строки внесення змін до інформації про кандидатів у нардепи

ЦВК встановила строки внесення змін до інформації про кандидатів у нардепи
Фото: tsn.ua

Центральна виборча комісія надала кандидатам у народні депутати строк до 1 вересня для внесення змін у інформацію щодо них у ЦВК. За це рішення члени ЦВК проголосували на сьогоднішньому засіданні.

"Відповідальність за подання відомостей лежить на партіях та кандидатах. Життя не стоїть на місці. У житті кожного кандидата можуть статися зміни — повинен бути встановлений строк у межах якого вони мають вносити зміни. До 1 вересня їх можна вносити. Після цієї дати ми будемо лише брати їх до уваги", відзначив член ЦВК Михайло Охендовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЦВК припускають, що парламентські вибори можуть визнати нелегітимними

Також, під час засідання, присутні 13 з 15 членів комісії розглянули заяви деяких кандидатів щодо припинення повноважень їх довірених осіб. Крім цього ЦВК зареєструвала спостерігачів Міжнародної організації "Центральноєвропейська група політичного моніторингу" і Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Демократичні перетворення в Україні", від миколаївської громадської організації "За прозорі вибори", від громадської організації "Об'єднання ми разом", а також організації "15-громада".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція протестуватиме у разі звільнення Магери та Шелудька - "бютівець"

Назви останніх двох громадських організацій викликали подив у голови ЦВК Володимира Шаповала, який запитав: "Хтось дивиться на назву при реєстрації?"

Зараз ви читаєте новину «ЦВК встановила строки внесення змін до інформації про кандидатів у нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути