Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 15:10

Аби стати поважним підприємцем, треба відсидіти у тюрмі - рухівець

Аби стати поважним підприємцем, треба відсидіти у тюрмі - рухівець

У Народному Русі України (НРУ) порадили правоохоронним органам шукати зброю не у представників націоналістичних організацій, а у схованках бандитських угруповань, яка у величезних кількостях потрапила туди прямо з армійських складів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови НРУ Роман Сушко.

"Чомусь про збіговиська лідерів бандитських угруповань ніхто не знає, де вони відбуваються. А вони відбуваються регулярно, бо злочинці постійно координують свою діяльність. Влада про їхні схованки добре знає, бо їхні люди сьогодні керують країною і в міліції, і у СБУ, і у прокуратурі", - зауважив політик.

За його словами, олігархічний бізнес в Україні дуже тісно пов'язаний з бандитами.

"А чому? Тому що чинний президент (Віктор Янукович - ред.) звідти вийшов... Тепер на телеканалах показують фільми про колишнього карткового шулера, який відсидів 5 років у тюрмі і став поважним бізнесменом. Нам підсовують висновок, що для того, щоб стати поважним підприємцем, треба у тюрмі відсидіти. Аналогія зрозуміла - ти не є успішним чоловіком, поки не пройшов університет у тюрмі", - додав Сушко.

Він вважає, що аби продемонструвати свою діяльність, правоохоронні органи знаходять молодих хлопців, "в яких буцім-то на стриху захований машингвер часів Другої світової війни, і потім розповідають про тероризм".

"Тому не варто колекціонувати зброю, бо раптом у вас знайдуть ніж трипільської епохи і доведуть, що ви готуєтесь до збройного повалення нинішньої влади", - відзначив з іронією рухівець.

Зараз ви читаєте новину «Аби стати поважним підприємцем, треба відсидіти у тюрмі - рухівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути