Ексклюзиви
четвер, 21 січня 2010 11:44

Чорновіл про долю Ющенка та його команди

Чорновіл про долю Ющенка та його команди
Президент України Віктор Ющенко після відходу з поста президента працюватиме на лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Така думка в інтерв"ю "Газеті по-киевськи" висловив позафракційний народний депутат Тарас Чорновіл.

"Думаю, поки що він (Ющенко) працюватиме на Януковича, трохи пізніше спробує загнати свою фракцію під нього. Але такий собі "містер президент", до якого після відставки прислухаються, з нього не вийде", - сказав Чорновіл.

За його словами, "за президента Януковича, звичайно, його чекає краща доля, чим за Тимошенко. Цілком ймовірно, що перебуваючи в зв"язці з Віктором Федоровичем, він підніметься до рівня прем"єра або спікера парламенту".

"За Тимошенко Ющенко в Україні буватиме рідко"

"За президента Тимошенко йому не поздоровиться. Юлія Володимирівна дуже мстива, а після цих виборів Тимошенко є за що мстити Ющенку.

Він не емігруватиме, не втече, але в Україні буватиме рідко. Він нагадуватиме Кучму в 2005 - начебто і знає, що його не заарештують, але вважатиме за краще пересидіти в яких-небудь Карлових Варах", - додав Чорновіл.

Відповідаючи на питання, де через півроку буде команда Ющенка: Ігор Тарасюк, Віра Ульянченко, Раїса Богатирьова, Чорновіл сказав: "У Тарасюка, напевно, будуть проблеми з правоохоронцями.... У Богатирьової трохи зупиниться політична кар"єра, але потім вона реінкарнує.

Вона дуже ділова жінка, завжди собі місце знайде. Ульянченко в цілому нічого не загрожує - ну хіба що землю під Києвом доведеться повернути..."

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл про долю Ющенка та його команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути